Viteo website

10 mai sanatoase alimente pentru om

– Miere – curata vasele de sange, anti-inflamatorii și antibacteriene, antibiotice, antipiretice și antitusive. Vă ajută să dormi, te elibereaza de stres si echilibreaza presiunea.
Proprietatile curative ale mierii pentru tratamentul unor boli ale tractului urinar, pietre la rinichi, boli inflamatorii intestinale si diaree. Miere de rapiță a proprietăți de curățare, este blând asupra ficatului. Utilizate în bolile cardiace, inflamații ale tractului respirator superior. Acesta accelereaza vindecarea ranilor si a preveni infectia.
Piere de flori este utilizat pentru: anemie, oboseala, dureri în gât, rece. Piere de flori este util in tratarea bolilor de inima, controlul tensiunii arteriale și alergii.
Mierea de salcâm accelerează regenerarea mucoasei stomacului, previne boala ulceroasă gastrică și ulcer duodenal, ajuta la digestie. Folosit în boli de rinichi și ale tractului urinar. Mierea de salcâm este antibacterian si diuretic.

– Broccoli – este foarte bogat în vitaminele necesare pentru buna funcționare a organismului ca, de exemplu, vitamine vitamina A, vitamina C si B (B1, B2). Componente minerale conținute în broccoli sunt fosfor, calciu, potasiu și magneziu, în cantități mici, de calciu și fier.
Care sunt proprietățile de broccoli? Acesta conține mult mai mult vitamina C în comparație cu fructe citrice. Deoarece este o excelentă completare la dieta, ca un efect pozitiv asupra sistemului imunitar al organismului.

– Orez – are loc în aproximativ 25 de versiuni ale congregației. Cele mai multe sunt alb, maro, orezul prefiert și basmati. Diferența dintre brun si orez alb, tărâțe de orez, consumul de orez brun reduce semnificativ riscul de a dezvolta diabet zaharat. Tărâțe de orez este o sursă naturală de substanțe nutritive sub formă de materie condensată. Vă recomandăm pudră de orez brun.

– Uleiul de masline – de masline extra virgin mâncat lucrări prime foarte pozitiv asupra sănătății noastre, vă recomandăm de aproximativ 5-20 grame pe zi. Consumul de grăsimi din dieta este să fie de aproximativ 15% (suma tuturor grăsime), sau aproximativ o jumătate de gram pe kilogram de greutate corporală.

– Ouă – Ouă nu dăunează sănătății noastre, dar acționează ca un drog în cantitate suficientă. Ouale sunt bogate in colesterol. Colesterolul este esențială pentru buna funcționare a organismului. În medie, persoana poate manca timp de aproximativ 7-8 ouă pe zi. Vă recomandăm 2 oua mari o zi.

– Pești de apă sărată – ton, cod, polac, rechin, cambulă – Peștele este o sursa excelenta de proteine, sunt sarace in calorii, ușor de digerat. Grăsimea din pește este mai sanatoasa decat cea derivată din carne. O dieta bogata in acizi grași omega -3 poate reduce riscul de cancer.

– Fulgi de ovăz – ovăz și produsele sale, cum ar fi cerealele conțin substanțe nutritive într-o formă condensată. Sportivii prefera fulgi de ovăz pentru faptul că ele sunt o sursa bogata de zinc, magneziu si vitamina B1. Vă recomandăm aproximativ 50 de grame de cereale măcinate și fierte într-o pastă.

– Morcovi – este o sursa buna pentru un ochi sănătos de vitamina A. Un avantaj important al beta – caroten este protecția fibrelor de colagen, care sunt uneori distruse în organism, care, la rândul său, face pielea isi pierde mai repede fermitatea si apar ridurile. Într-un cuvânt, morcovi întinerire efect.

– Mei (Millet) – este foarte usor de digerat, conține cantități mari de vitamine B, mai ales B1. Ea are destul de multe proteine, dar nu conține gluten care aceasta un produs alimentar unic face.

– Ciocolata amara – cea mai sanatoasa gustare daca sunt consumate in cantitate de la 10 la 15 de grame pe zi. Ciocolată neagră cu un procent ridicat de cacao este o sursă excelentă de antioxidanți.

Filed Under: Romanian

About the Author

Comments are closed.