Viteo website

10 sunneste matvarer for mennesker

– Honning – renser blodårene, anti-inflammatorisk og antibakteriell, antibiotika, febernedsettende og antitussive. Hjelper deg å sove, lindrer stress og balanserer trykket.

Den helbredende egenskaper av honning for behandling av sykdommer i urinveiene, nyrestein, inflammatorisk tarmsykdom og diaré. Voldtekt honning har rensende egenskaper, er skånsom mot leveren. Brukes i hjertesykdommer, betennelse i øvre luftveier. Den akselererer sårtilheling og hindre smitte.
Blomster honning brukes til: anemi, tretthet, sår hals, forkjølelse. Blomster honning er nyttig i behandling av hjertesykdom, kontrollere blodtrykket og allergier.
Akasie honning akselererer regenerering av slimhinnene i mage, forebygger sykdom ulcerøs mage og duodenal magesår, hjelpemidler fordøyelsen. Brukes i sykdommer i nyrene og urinveiene. Akasie honning er antibakterielt og vanndrivende.

– Brokkoli – er svært rik på vitaminer er nødvendig for riktig funksjon av kroppen som for eksempel vitamin A, vitamin C og B-vitaminer (B1, B2). Mineral komponenter som finnes i brokkoli er fosfor, kalsium, kalium og magnesium i små mengder, kalsium og jern.
Hva er egenskapene til brokkoli? Den inneholder mye mer vitamin C i sammenligning med sitrusfrukter. Fordi det er en stor supplement til dietten, som en positiv effekt på immunsystemet i kroppen.

– Rice – forekommer i ca 25 versjoner av menigheten. De fleste er hvite, brune, parboiled ris og basmati. Forskjellen på brunt og hvitt ris, riskli, reduserer brun ris forbruket i betydelig grad risikoen for å utvikle diabetes. Riskli er en naturlig kilde for næringsstoffer i form av kondensert materiale. Vi anbefaler brun ris pulver.

– Olivenolje – extra virgin oliven spist rå fungerer svært positivt på helsen vår, anbefaler vi ca 5-20 gram per dag. Forbruket av fett i kosten er å være ca 15% (summen av alle fett), eller om et halvt gram per kilo kroppsvekt.

– Egg – Egg ikke skade vår helse, men fungere som et stoff i tilstrekkelig mengde. Egg er høy i kolesterol. Kolesterol er viktig for riktig funksjon av kroppen. Den gjennomsnittlige person kan spise for ca 7-8 egg om dagen. Vi anbefaler to store egg om dagen.

– Sjøfisk – tunfisk, torsk, lyr, hai, flyndre – Fisk er en utmerket kilde til protein, er lav i kalorier, lett å fordøye. Fettet i fisk er sunnere enn den avledet fra kjøttet. En diett rik på omega -3 fettsyrer kan redusere risikoen for cancer.

– Havregryn – havre og sine produkter som korn inneholder næringsstoffer i en fortettet form. Utøvere foretrekker havremel for det faktum at de er en rik kilde til sink, magnesium og vitamin B1. Vi anbefaler ca 50 gram frokostblanding freste og kokte i en lime.

– Gulrøtter – er en god kilde for et sunt øye vitamin A. En viktig fordel av beta – karoten er beskyttelse av kollagenfibre, som noen ganger ødelagt i kroppen, noe som i sin tur gjør huden mer raskt mister sin fasthet og rynker vises. I et ord, gulrøtter foryngende effekt.

– Hirse (Millet) – det er veldig lett å fordøye, inneholder store mengder av B-vitaminer, spesielt B1. Den har ganske mye protein, men inneholder ikke gluten som gjør det til et unikt matprodukt.

– Bitter Chocolate – det sunneste snack hvis spist i kvantum på 10 til 15 gram om dagen. Mørk sjokolade med en høy andel av kakao er en utmerket kilde til antioksidanter.

Filed Under: Norwegian

About the Author

Comments are closed.